top of page

Group

Public·45 members

(((streamen!))) Lugano Union Sint-Gillis kijken live 01.09.2023


Anderlecht en Gent treffen respectievelijk AZ en West Ham in


33' Vrije trap in Stade Joseph Marien. Op de helft van Union Sint-Gillis mag FC Lugano een vrije trap nemen. 32' Doeltrap voor Union Sint-Gillis in Stade Joseph Marien. 30' Doeltrap voor FC Lugano in Stade Joseph Marien. 28' 27' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Union Sint-Gillis in Saint-Gilles. 26' 25' 24' 22' Scheidsrechter Enea Jorgji kent Union Sint-Gillis een inworp toe op de helft van FC Lugano.


UEFA Europa League | Live of in replay, nieuws, kalender en


Royale Union Saint-Gilloise - Lugano 24.08.2023 - Azscore


[Live HD>>] Lugano Union Sint-Gillis kijken live stream 31 a


Uran Bislimi wordt door Roman Macek vervangen bij de uitploeg. De uitploeg vervangt Mattia Bottani door Yanis Cimignani. Wissel in Saint-Gilles: Mahmoud Mohamed Belhadj vervangt Jonathan Sabbatini bij FC Lugano. Gele kaart in Saint-Gilles: Jonathan Sabbatini (FC Lugano) gaat op de bon bij scheidsrechter Enea Jorgji. Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Enea Jorgji een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Saint-Gilles. 75' 73' 71' De marge wordt vergroot door een doelpunt van Terho.


45' De eerste helft op Stade Joseph Marien zit erop. 45+3' 45+2' De bal is over de achterlijn geweest. Union Sint-Gillis mag een doeltrap nemen. Vanaf links mag Mathias Rasmussen een hoekschop nemen voor Union Sint-Gillis in Stade Joseph Marien. 44' 42' Eerste gele kaart voor Dennis Eckert Ayensa (Union Sint-Gillis) in Saint-Gilles. Scheidsrechter Enea Jorgji kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft. 41' 40' 39' Inworp voor Union Sint-Gillis ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Saint-Gilles. 38' 37' 34' Hoekschop voor FC Lugano in Stade Joseph Marien. Anto Grgic neemt deze vanaf rechts.


Inworp op de eigen helft voor Union Sint-Gillis. 82' Inworp voor FC Lugano ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Saint-Gilles. Inworp voor FC Lugano op de helft van Union Sint-Gillis. Amir Saipi lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij FC Lugano. 81' Scheidsrechter Enea Jorgji legt de wedstrijd even stil om Amir Saipi (FC Lugano) aan een blessure te laten behandelen in Saint-Gilles. 80' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stade Joseph Marien.


Uitslag Union Sint-Gillis FC Lugano LIVE: Europa League (voetbal)90+6' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Saint-Gilles. 90+6' In Saint-Gilles krijgt FC Lugano op de eigen helft een vrije trap te nemen. Scheidsrechter Enea Jorgji geeft een gele kaart aan Gustaf Nilsson (Union Sint-Gillis). 90+5' FC Lugano moet opletten als Union Sint-Gillis van scheidsrechter Enea Jorgji een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek. 90+4' Scheidsrechter Enea Jorgji geeft FC Lugano een vrije trap op de eigen helft. 90+3' Scheidsrechter Enea Jorgji kent FC Lugano een inworp toe op de helft van Union Sint-Gillis.


Voetbal: het belangrijkste voetbalnieuws samengevat - sporza


Union Sint-Gillis vs Lugano (24-08-2023) - FCUpdate


Scheidsrechter Enea Jorgji geeft Union Sint-Gillis een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van FC Lugano. Scheidsrechter Enea Jorgji geeft FC Lugano een doeltrap. 86' Inworp voor Union Sint-Gillis in de buurt van het vijandige doel in Stade Joseph Marien. Inworp voor Union Sint-Gillis in Stade Joseph Marien op de eigen helft. 84' FC Lugano gebruikt de vijfde wissel. Shkelqim Vladi vervangt Zan Celar.


8' Het staat 1-0 in Stade Joseph Marien! Dennis Eckert Ayensa zet de thuisploeg op voorsprong. 6' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Saint-Gilles. 3' 2' FC Lugano krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Enea Jorgji in Saint-Gilles. 1' Union Sint-Gillis scoort gemiddeld 2. 1 keer in thuiswedstrijden en FC Lugano 1. 8 keer in uitwedstrijden. Union Sint-Gillis's optreden in de laatste 5 wedstrijden is beter dan dat van FC Lugano. FC Lugano wint 18% van hun uitwedstrijden waarin ze op een 1-0 achterstand komen. Union Sint-Gillis wint 27% van hun thuiswedstrijden waarin ze op een 0-1 achterstand komen.


Union-FC Lugano in voorrondes Europa League: voorlopig


62' 61' 60' Inworp op de eigen helft voor FC Lugano. 59' Inworp voor FC Lugano in de buurt van het vijandige doel in Stade Joseph Marien. 57' In Saint-Gilles krijgt Union Sint-Gillis op de eigen helft een vrije trap te nemen. Inworp voor FC Lugano in Stade Joseph Marien op de eigen helft. 56' Scheidsrechter Enea Jorgji geeft Union Sint-Gillis een vrije trap op de eigen helft. 55' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek. 53' Scheidsrechter Enea Jorgji geeft FC Lugano een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Union Sint-Gillis. 52' 50' De uitploeg krijgt een doeltrap in Saint-Gilles. 49' 48' 47' Inworp Union Sint-Gillis. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.


[ Direct]* Union Lugano En Direct Streaming Gratuit 24 août 20


Livescore - 24live


21' 20' 19' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stade Joseph Marien. 17' Scheidsrechter Enea Jorgji kent een vrije trap toe aan Union Sint-Gillis, te nemen op de helft van FC Lugano. 15' 14' Union Sint-Gillis in buitenspelpositie. 13' Vrije trap voor Union Sint-Gillis op de helft van FC Lugano. 12' Scheidsrechter Enea Jorgji geeft een inworp aan Union Sint-Gillis op de eigen helft in Stade Joseph Marien.


79' De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Lugano in Saint-Gilles. 78' In Stade Joseph Marien mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander. 77' FC Lugano krijgt van scheidsrechter Enea Jorgji op eigen helft een vrije trap toegewezen. 76' Trainer Mattia Croci-Torti gebruikt zijn vierde wissel.


FC Lugano mag een doeltrap nemen. 66' Union Sint-Gillis heeft Mathias Rasmussen gewisseld. Noah Sadiki neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alexander Blessin. Bij Union Sint-Gillis komt Gustaf Nilsson er in. Hij vervangt Dennis Eckert Ayensa. 65' De eerste wissel van FC Lugano. Jhon Espinoza komt erin voor Allan Arigoni in Stade Joseph Marien. Scheidsrechter Enea Jorgji kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft. Union Sint-Gillis mag een hoekschop nemen vanaf links via Charles Vanhoutte in Stade Joseph Marien. 63' Scheidsrechter Enea Jorgji geeft een inworp aan FC Lugano op de eigen helft in Stade Joseph Marien. Inworp voor Union Sint-Gillis op de helft van FC Lugano.


[[[STROOM>>>]]] Lugano Union Sint-Gillis kijken live stream


[[[VOETBAL>>>]>]] Union Lugano kijken 24 augustus - AACcessible


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page